Kunne du tænke dig at blive en del af en af en af Nordens hurtigst voksende Dynamics 365 partners, så se med her!

Vi er lige nu på udkig efter dygtige folk med erfaring med D365 implementeringer og udrulninger. Helt specifikt søger vi erfarne arkitekter og konsulenter, specielt indenfor Supply Chain og Finance. Vi søger også en tung erfaren Program Manager/projektleder med flere års erfaring fra store internationale projekter.

 

Elsker du at lave end-to-end implementeringer for store spændende kunder?  

Du kommer til at arbejde sammen med ”A-holdet” som består af super dygtige og dedikerede kollegaer, med mange års erfaring i branchen. Du vil skulle identificere og beskrive forretnings processerne og gå i front som kundens tætte samarbejdspartner og rådgiver, i samarbejde med dygtige og dedikerede kollegaer, som ligeledes brænder for at levere unike løsninger.

 

What´s in it for you?
Vi lover dig et udfordrende og spændende job, en super spændende hverdag, hvor du får masser af indflydelse, en flad organisation, et sundt og godt arbejdsmiljø, en rigtig god ånd og et godt sammenhold, både i virksomheden og med det team du arbejder sammen med. God løn efter kvalifikationer, samt andre gode vilkår.

Du får her en helt unik mulighed for en spændende fremtidig karriere, hvor der bliver taget stor hensyn til dine egne behov for videreudvikling, samt dit behov for at gøre karriere fremadrettet. Kunne du tænke dig at høre mere om dette?

Kontakt Monica Schultz på tlf.: 22400531 eller send en mail: monica@stafffinder.dk